Лялька трансформер твинс вінні Вейвз змінна голова lol tweens surprise swap braids 2 waves winnie 59

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 2 черв. 23:19


На Кашалоті 10 роки
44 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

ЛОЛ Сюрприз Лялька трансформер Твинс Вінні Вейвз Уэйвз змінна голова LOL Tweens Surprise Swap Braids-2-Waves Waves Winnie Doll 591733 MGA Оригинал

Новинка для наших маленьких модниць: модна лялька Вінні з більш ніж 20 сюрпризами!

Представляємо вам нову іграшку LOL Surprise Tweens - ляльку Вінні. Ця модна лялька порадує всіх дітей від 4 років і старше своєю унікальністю та можливістю змінювати образ. Вінні - справжня фешн-дизайнерка, але коли настає час вечірок з друзями, вона перетворюється на справжню королеву стилю!

Функція зміни голови: Вам більше не потрібно вибирати між двома стильними зачісками! Вінні має рожево-жовту зачіску та синьо-рожеву головку для укладки, яку можна легко прикріпити до тіла ляльки. Змінюйте її образ в одну мить, а також додайте аксесуари, такі як сережки, головні убори та багато іншого!

Більше 20 сюрпризів: Кожна упаковка містить понад 20 сюрпризів, включаючи модний одяг, взуття, аксесуари, тіару, пояс, гребінець та багато іншого. Ви можете створювати нескінченні комбінації образів та аксесуарів для вашої ляльки!

Нескінченні можливості: Лялька Вінні повністю артикулована, і вона має безліч можливостей для позування. Ви можете створювати різні пози та вирази обличчя, щоб робити вашу ляльку ще більш стильною та цікавою!

Зберіть усіх друзів: Лялька Вінні – це лише початок. Зберіть всіх 4 модних ляльки LOL Surprise Tweens Surprise Swap, включаючи Вінні, Біллі, Бейлі та Кору. Кожна з них має свій унікальний стиль та образ, що дозволить вам створювати дивовижні історії та модні пригоди!

До набору входить: 1 лялька серії Tweens;

1 змінна голова із зачіскою;

пара сережок;

4 комплекти одягу;

1 пара взуття;

10 аксесуарів;

підставка для ляльки;

1 гребінець.