Шуба в новорічній атмосфері)

Вже через пару неділь, на всіх столах України: неповторна, соковита та смачна - ШУБА ! )) Ну, а хто і як її подасть, це вже Ваша справа) Пропоную новий варіант закуски, може, звичайно, для когось і не новий, а мене з почином, бо готувала вперше і , знаєте, досить таки непогана..)) По-перше, зручно. Зручно взяти порцію і з'їсти, а по-друге, виглядає оригінально та святково! 

Інгредієнти:

1 шт Оселедець 

Морква - середня 2 шт

Картопля 2-3 шт

Цибуля ріпчаста 1 шт

Буряк - великий 2шт

150 г Майонез домашній

1 ст.л Оцет

1 ч.л Цукор

2 шт Яйця 

1 шт Огірок

Відварити й остудити яйця, картоплю, буряк та моркву. Почистити оселедець, нарізати  на довгі брусочки. Цибулю подрібнити та замаринувати в оцті та цукрі або просто промити під проточною холодною водою. Так відійде запах та гіркота.

Буряк нарізаємо тонкими слайсами та викладаємо один на одний. На дрібній терці тремо моркву та картоплю, яйця. Спочатку викладаємо картоплю, сітка із майонезу, далі морква, яйця.

Кладемо філе оселедця, я поклала від себе ще огірок для свіжості і згортаємо в рулет. Бажано для цього використовувати коврик для суші або щось на це схоже.

Лишній буряк відрізаємо і ріжемо на порції. В мене вийшло 2 рулети. Можна поставити на 2 години в холоильник, щоб настоявся.

 Пробуйте, готуйте, смакуйте на здоров'я ! :)

Всім величезне дякую за ваше сердечко))))

Темы: Кулинарный рецепт

58 коментарів

  • Panda 12 грудня 2020, 22:55 15

    Как же я люблю шубу...
    Очень красивая и аппетитная работа!
    :heart_eyes::yum::heart_eyes::yum::heart_eyes:

  • mariem 12 грудня 2020, 22:58

    спасибо) я вообще сторонник всего новаторского, но на новогоднем столе и вправду приготовлю такую закуску

  • LuLuda 12 грудня 2020, 22:56 8

    это просто эстетическое и, уверена, вкусовое наслаждение ❤

  • mariem 12 грудня 2020, 22:58

    Спасибо большое) классическая шуба , но в новой интерпретации ))

  • LuLuda 12 грудня 2020, 23:01 3

    @mariem спасибо, мы - любители шубы, Ваше исполнение просто ВАУ :clap:

  • TatyanaInch 12 грудня 2020, 23:05 3

    Идея супер! Очень красиво)

  • mariem 12 грудня 2020, 23:07

    спасибо) идея не моя, увидела как-то в тик-токе)

  • In4ik 12 грудня 2020, 23:29 1

    Лайк Вам.Супер!

  • mariem 13 грудня 2020, 12:34

    спасибо)

  • tanyavesna 12 грудня 2020, 23:42 2

    Любимая шуба, в детстве терпеть не могла,
    а сейчас просто обожаю. Ваша подача на 1000%, очень аппетитно, очень красиво, очень, очень. Фото огонь :heart:

  • mariem 13 грудня 2020, 07:50

    спасибо)

  • Olenka_Fot 12 грудня 2020, 23:47 1

    Красиво!

  • mariem 13 грудня 2020, 07:50

    спасибо)

  • Коментар видалено

  • Marishe4ka 13 грудня 2020, 00:11 5

    Идея не новая, данная подача давно гуляет в интернете. Честно, я за классическую подачу. Вот так, сама бы не делала,но если б в гостях кто то сделал так, то попробовала б полюбому.

  • mariem 13 грудня 2020, 07:54

    я видела разные вариации: заворачивали уже потертую в ролл шубу, и с нории есть подача, кому как нравится) для меня больше плюсов чем минусов в этой подаче, например, когда большая тарелка шубы и все начинают от нее есть, то уже та тарелка не очень аппетитная становится..

  • Epica 13 грудня 2020, 00:21 1

    оочень красиво) но эти бы 2 рулета сама съела))) Люблю шубу)

  • mariem 13 грудня 2020, 07:54

    спасибо) я тоже

  • Elenn 13 грудня 2020, 01:57 2

    Дякую за ідею. Я робила колись і в багеті (смачно їсти одразу, поки булка не розмокла) і в вигляді торту ( супер красиво, але желатин мені там не смакував). А в Вашому варіанті, здається, все буде і красиво , і смачно. Лайк

  • 3 коментаря
  • Elenn 13 грудня 2020, 09:31

    @Lena4114 Я и а гостях ела с желатином, и сама делала - не то пальто, съедает желатин вкус что ли...

  • Lena4114 13 грудня 2020, 09:54

    @Elenn Да, с желатином как то не очень яркий вкус. Автор, если не пробовали, и не надо. Не переводите продукты. У вас вкусно. И это здорово

  • mariem 13 грудня 2020, 12:32

    @Lena4114 а я сначала не поняла куда желатин добавлять, а потом увидела в интернете рецепт . Спасибо за отзыв)

  • Lacrimozam 13 грудня 2020, 07:40 1

    Тоже так делаем))) только зелень ещё добавляем)

  • mariem 13 грудня 2020, 07:56

    спасибо) раз делаете, значит нравится)

  • mariwka2209 13 грудня 2020, 08:35 1

    Красиво, однозначно попробуем

  • mariem 13 грудня 2020, 12:32

    спасибо)

  • R9bina 13 грудня 2020, 09:21 1

    Уж ты, какая красота

  • mariem 13 грудня 2020, 12:32

    спасибо)

  • GlamKid 13 грудня 2020, 09:23 1

    Вау:four_leaf_clover::four_leaf_clover::four_leaf_clover::four_leaf_clover::four_leaf_clover::four_leaf_clover:

  • Tata4ka 13 грудня 2020, 11:29 1

    хочу такое! Лайк!

  • mariem 13 грудня 2020, 12:33

    вперед варить Буряк))

  • Tata4ka 13 грудня 2020, 13:11 1

    @mariem к новому году наварю)) шуба в этом году точно будет!))

  • Verona90 13 грудня 2020, 11:37 1

    Так красиво и аппетитно, что даже я-не любитель готовить-хочу попробовать!))

  • mariem 13 грудня 2020, 12:33

    спасибо))

  • Violettochka 13 грудня 2020, 12:02 1

    Шубу обожаю, так не пробовала и даже не видела)спасибо за рецепт!

  • mariem 13 грудня 2020, 12:33

    попробуйте для разнообразия)

  • Artemiida 13 грудня 2020, 15:07 1

    Утащила в избранное

  • mariem 13 грудня 2020, 15:08

    на здоров'я)

  • Marsiana 13 грудня 2020, 16:21 1

    Супер!!! спасибо за рецепт

  • mariem 13 грудня 2020, 16:29 1

    пожалуйста)

  • Ksenya 13 грудня 2020, 19:44 1

    Супер!

  • mariem 14 грудня 2020, 12:21

    Спасибо :blush:

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу